Wednesday 2 February 2011

egg 11/02 picks

Sideshave = LOVE.

Könyörgöm, mondja meg valaki, hogy ki ez a modell, mert nem tudok japánul, de őt imádom. Imádom a rock/punk beütésű gyarukat, és ő pont olyan ezzel a frizurával és attitűddel. Egy barátnőm gyilkolni tudna ezért a hajszínért.


A februári EGG és a márciusi Ranzuki is tele van műszempillás tutorialokkal. Viszont az EGG-ben sokkal részletesebben írnak le mindent, átláthatóbban, és maguk a sminkek is jobban tetszenek. Kanako(2) és Kanya(6) sminkje a legszebb szerintem. Megj.: Kanako-nak póthaja lett. Nem tudom, tetszik-e vagy nem...
Láthatjátok, hogy a gyaruk nem csak egy pár felső és alsó szempillákat használnak. Középre megy a fő szempilla, amit esetleg összekombinálnak még egyel, a szem külső sarkába fél szempilla kerül (ettől tűnik olyan hosszúnak a szem), az alsó pillákat pedig szintén több fajtából válogatják össze. Nem mindegy, hogy hova rakod, hány mm-re, milyen szögben. A műszempillák - bonyolultak.
Azért látszik, hogy melyek a legnépszerűbb márkák. Diamond Lash egy összeállítást leszámítva mindenhol van, kevésbé, de gyakori a Dolly Wink is. Meg azért egy-két Nature Is Lovely és Melliesh szempillát is fel lehet fedezni.

3 comments:

mia said...

ha jó látom ő Maipu, Jelly modell

mia said...

ja most látom, hogy az eggből van... akkor viszont nem tudom, de nagyon hasonlít Maipura

Wolfy said...

Ójesszus! :D