Wednesday 8 September 2010

nem vagyok duracell nyuszi

Nincsen egy faktom se, mégis pörgök egész nap, miközben majd' összeesek, este pedig zombi üzemmódba váltva elvégzem az utolsó teendőket, majd lelkemet kilehelve csuklok az ágyra.
Talán ezt mondják őszi fáradtságnak, vagy egyszerűen még hajt a lelkiismeret, hogy apait-anyait beleadjak a suliba és mindenbe, ami bármely módon kapcsolódik hozzá. Többet beszélek, kommunikálok, megírom a leckét és még a tananyagot is átnézem. Kivéve francia és fizika.

FIGHTING SPIRIT

Akkor is k_rva jóra fogom megcsinálni az érettségit, a félévim is az eddigi legjobb lesz, ha belegebedek is! Nem tunyulhatok el. Bármilyen fáradt vagyok, fásult, vagy szomorú. Küzdenem kell!
Egyébként szerintem ahogy "öregszek", egyre jobban külön tudom választani a dolgokat, amiket akarok csinálni és a dolgokat, amiket KELL csinálnom. Egyre inkább hajlamos vagyok felülkerekedni a saját személyes vágyaimon. Kis dolgok ezek. Például nem mondok olyat, hogy "csak még öt percet hadd aludjak", "tanulok majd, csak előtte gépezek öt percet", vagy a legvégzetesebb: "majd később megcsinálom".

No comments: